Bredgade Kunsthandel ferniserer torsdag den 22. september kl. 16-20 en udstilling med færøsk nutidskunst med deltagelse af billedkunstnerne Astri Luihn, Bárđur DC, Ludvík á Brekku og Zachrias Heinesen samt glas- og billedkunstneren Brandur Patursson.

Besøgende valfarter til Designskolen Koldings afgangsudstilling på Koldinghus.

Studerende på Designskolen Kolding åbner udstilling sammen med kunstneren Poul Agger

 

Anette Wetlesen arbejder med ovnformet glas, mest med udgangspunkt i genbrugsglas – viduesglas og flasker m.m. – og resultaterne er blandt andet billeder, skulpturer, fade, stager og ophæng. Omdrejningspunktet i udstillingen er Natur og fænomener.

Anette Wetlesens igangværende udstilling kan ses på Hadsten Bibliotek, Sløjfen, Evald Tangs Allé 45, indtil den 30. september.

Glas Museets i Ebeltofs internationale udstilling Ornament kan ses frem til den 25. september. Oplev 15 kunstneres arbejder med mønstre og ornamentik.

Der bliver kredset om kønnet, det uperfekte, samfundet og det æstetiske i Designskolen Koldings afgangsudstilling

Museet tilbyder gratis omvisninger hver søndag og onsdag. Omvisningen er gratis, når entréen er betalt. Der er begrænset antal pladser på omvisningerne og det er ikke muligt at reservere på forhånd. Tilmelding fungerer efter først til mølle princippet på selve dagen.

Med fernisering fredag den 2. september kl. 17 åbner glaskunstner Marie Retpen en soloudstilling i Fredericia Kunstforening i Kulturcentret, Kongensgade 11.

Kom og oplev SILICA VISIONS – afgangsudstilling fra KADK Bornholm 2016. Årets afgangsudstillling er en overdådig demonstration af talent fra de 25 afgangselever fra Designskolen på Borrnholm   

AFGANGSUDSTILLING - Den ene har taget afgang fra Kunstakademiets Designskole med et lys- og oplevelsesdesign til klassiske koncerter, den anden med et skulpturelt udendørsmøbel til et konferencecenter.