Designværdier

Designteori

Kulturpolitik

Designskolen Kolding afholder international designkonferencen med fokus på at sikre design mere indflydelse.

Sæt allerede nu et stort kryds i 2017-kalenderen ud for uge 22. For den uge bliver Kolding en smeltedigel af designbegivenheder. Kolding Design Week vil byde på en bred vifte af udstillinger of aktiviteter, og på Designskolen Kolding ser vi frem til at åbne Afgangsudstillingen på Koldinghus og fejringen af skolens 50 års fødselsdag.

Vi bør styrke talentet, lyder opfordringen fra rektor på Designskolen Kolding

I en tid, hvor programfladerne er spækket med talentshows og Danmark jubler over den rekordstore medaljehøst ved OL i Rio, er det på sin plads at diskutere hvilke talenter, vi som nation skal gøde og pleje.

"MEN SÅ KOMMER SKABERENE JO TIL AT DOMINERE DET HELE" - ØHHH JA... TÆNKTE DESIGNEREN

Sådan udbrød en sælger blandt publikum på konferencen om nethandel i Berlingske hus 2/10 -13. Og sådan reagerede designeren.

HVAD HAR DESIGNERNE PÅ HJERTET I DAG?
Når opfattelsen og betydningen af et og samme produkt eller en arkitektur kan springe fra den ene yderlighed til den anden, så understreges det, i hvilket omfang vi lever i en konstrueret verden.

Børn & design

dsc 0359 0

Designskolen Kolding har sammen med Aabenraa sygehus designet nyt uderum for indlagte børn

For nyligt åbnede Sygehus Sønderjyllands nye uderum ”Lysningen” – et åndehul, der skal få indlagte børn til at glemme for en stund og bare lege. Bag navnet ligger et ønske om, at børnene får henledt opmærksomheden på et dejligt, lyst sted i skoven.

 

Designmuseum Danmark tilbyder gratis forløb til børnehavebørn i Københavns Kommune
Nu får børnehavebørn i Københavns Kommune mulighed for at komme helt gratis på Designmuseum Danmark. Muset har fået bevilliget 15 gratis forløb til

børnehaver som et led i et større kommunalt projekt, der skal bygge bro mellem daginstitutioner og de omkringliggende, eksterne kunst- og kulturtilbud.